top of page
מלפפונים כבושים חריפים של תמר
חומרים:
מלפפונים כמה שנכנס בצנצנת
2 כפות חומץ
שמיר
ראש שום חתוך לרוחב (אין צורך לקלף)
פלפלים חריפים איזה שרוצים, אפשר גם סופר הוט
אופן ההכנה:
-
קוטמים את קצות המלפפונים ומסדרים אותם בצנצנת זכוכית שנסגרת היטב. דוחסים פנימה את הפלפלים החריפים.
-
מרתיחים מים ביחס של 1 כפית שטוחה של מלח לכוס מים.
-
מכסים את המלפפונים והפלפלים עם שמיר.
-
שופכים את המים הרותחים על המלפפונים והפלפלים המכוסים שמיר, מלא מלא.
-
סוגרים ומחכים בסבלנות כמה ימים. בקיץ יומיים שלושה, בחורף יותר.
bottom of page