top of page
Chili Peppers
קייפיריניה למון דרופ.jpg

קייפיריניה למון דרופ

חומרים:
1 קג' פלפל שיפקה או כל פלפל אחר
מים
מלח
צנצנות עם מכסה

אופן ההכנה:

  • מכינים את תמיסת המלח – מערבבים בקערה מים ומלח ביחס של 1 כף מלח ל1 כוס מים.

  • מכניסים את הפלפלים אחד אחד לצנצנת וממלאים בצפיפות כ 3/4 מהצנצנת.

  • מוסיפים את תמיסת המלח לצנצנת עד כדי כיסוי הפלפלים. אך משאירים כ- 1 ס"מ מהצנצנת ללא נוזלים, לגזים שיצטברו מהתסיסה.

  • סוגרים את הצנצנת היטב ומניחים על השיש.

  • ב 4 ימים הראשונים פותחים כל יום את המכסה לשחרור הגזים.

  • ממתינים כ- 10 עד 20 יום ובודקים אם הפלפלים מוכנים.

  • ניתן לשמור במקרר לאורך זמן.

bottom of page