top of page
Chili Peppers
מלפפונים כבושים חריפים של תמר.jpg

מלפפונים כבושים חריפים של תמר

חומרים:
מלפפונים כמה שנכנס בצנצנת
2 כפות חומץ
שמיר
ראש שום חתוך לרוחב (אין צורך לקלף) 
פלפלים חריפים איזה שרוצים, אפשר גם סופר הוט

אופן ההכנה:

  • קוטמים את קצות המלפפונים ומסדרים אותם בצנצנת זכוכית שנסגרת היטב. דוחסים פנימה את הפלפלים החריפים.

  • מרתיחים מים ביחס של 1 כפית שטוחה של מלח לכוס מים.

  • מכסים את המלפפונים והפלפלים עם שמיר.

  • שופכים את המים הרותחים על המלפפונים והפלפלים המכוסים שמיר, מלא מלא.

  • סוגרים ומחכים בסבלנות כמה ימים. בקיץ יומיים שלושה, בחורף יותר.

bottom of page