top of page
Chili Peppers
פלפל חריף מותסס.jpg

פלפל חריף מותסס

חומרים:
2 קג' פלפלים אדומים  - אפשר לעשות מיקס וכדאי מזנים פחות עסיסיים ויותר יבשים כמו ג'מאיקן משרום, קאיין וכו'
4 כפות מלח

אופן ההכנה:

  • טוחנים את הפלפלים, עם הגרעינים ועם המלח.

  • שמים את העיסה בצנצנת גדולה ומכסים בבד נושם כמו חיתול או מגבת.

  • מתסיסים כ- 10 ימים במהלכם מערבבים פעם ביום.

  • איך יודעים שהתסיסה עובדת? רואים שהעיסה תופחת ומגדילה את הנפח שלה, ולפעמים רואים גם קרום לבן וזה בסדר.

  • ממתינים כ- 10 ימים אז הרוטב המותסס מוכן. סוגרים עם מכסה ושומרים במקרר.

     

bottom of page