top of page
Chili Peppers
ריבת הבנרו צהובה.jpg

ריבת הבנרו צהובה

חומרים:
400 גר' פלפל הבנרו צהוב חתוך לעיגולים
180 גר' סוכר
כף מיץ לימון
ליבה של 2 תפוחים, עם הגרעינים או חצי כפית פקטין

אופן ההכנה:

  • שמים את ההבנרו החתוך בקערה, מוסיפים את הסוכר ושמים במקרר ל-24 שעות עד שהסוכר נהייה במרקם של סירופ.

  • מעבירים את המרכיבים לסיר ומחממים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב מדי פעם.

  • מוסיפים את מיץ הלימון והפקטין וממשיכים לערבב על אש קטנה כשעתיים.

  • איך יודעים שהריבה מוכנה? מכניסים מבעוד מועד צלחת למקפיא. מוציאים את הצלחת הקפואה ומניחים עליה בעזרת כפית, טיפה מהריבה.
    אם הריבה מסמיכה במהירות – היא מוכנה. אם לא, להמשיך לבשל.

  • ניתן להגיש את הריבה במרקם גס עם חתיכות הפלפלים. אם רוצים מרקם עדין יותר, לאחר שהריבה התקררה טוחנים אותה.

bottom of page