top of page
פלפל חריף מותסס
חומרים:
2 קג' פלפלים אדומים - אפשר לעשות מיקס וכדאי מזנים פחות עסיסיים ויותר יבשים כמו ג'מאיקן משרום, קאיין וכו'
4 כפות מלח
אופן ההכנה:
-
טוחנים את הפלפלים, עם הגרעינים ועם המלח.
-
שמים את העיסה בצנצנת גדולה ומכסים בבד נושם כמו חיתול או מגבת.
-
מתסיסים כ- 10 ימים במהלכם מערבבים פעם ביום.
-
איך יודעים שהתסיסה עובדת? רואים שהעיסה תופחת ומגדילה את הנפח שלה, ולפעמים רואים גם קרום לבן וזה בסדר.
-
ממתינים כ- 10 ימים אז הרוטב המותסס מוכן. סוגרים עם מכסה ושומרים במקרר.
bottom of page